Huisje aan het water met sauna

Hier boek je een huisje aan het water met sauna

Een huisje aan het water met sauna huren? Bij ons grootste aanbod. Ook voor een last minute huisje aan het water met sauna én jacuzzi of bubbelbad. Wellness huisjes aan het water voor 2 tot wel 14 personen.

Leukste huisjes aan water met privé sauna.

Wie een huisje met sauna aan het water zoekt, zit hier goed. Wij hebben de meeste aantrekkelijke huisjes met privé sauna aan het water op deze website verzameld. Van vakantiehuisjes in Friesland, Flevoland of Ameland tot vakantiehuisjes aan zee in Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Holland. Er zijn ook vakantiehuizen aan het water met aanlegsteiger te huur of op een park met sloepverhuur. Zo kan je ook een vakantiehuisje aan het water met sauna aan het Veluwemeer, IJsselmeer of Veerse Meer huren. Huisjes voor 2 tot 12 personen.

Huisje aan het water met Finse sauna huren

Op zoek naar een huisje aan het water met Finse sauna? De meeste wellness vakantiehuisjes op deze website beschikken over een infrarood sauna. Als je zin hebt in het boeken van een huisje met Finse sauna aan het water, zijn er ook veel mogelijkheden. Zo kan je een 2, 4, 6 of 8 persoons vakantiehuisje met Finse sauna in Limburg, Friesland of in Gelderland huren. Ook al deze huisje met Finse sauna liggen aan een meer, rivier of recreatieplas. Veel van deze huisjes hebben vis- of watersport mogelijkheden.

met vrienden op de steiger

Huisje aan het water met jacuzzi en sauna boeken

Een vakantiehuisje met jacuzzi en sauna biedt nog meer vakantieplezier. De echte liefhebbers van wellness boeken een particulier huisje met sauna en jacuzzi aan het water. Voor een vaarvakantie Nederland met de eigen boot, boek je een particuliere waterbungalow met aanlegsteiger of huur je een huisje op een vakantiepark aan het water. Er zijn vakantieparken in Nederland met eigen jachthaven en parkeerplaats voor de boottrailer. Voor een vaarvakantie in Nederland.

Huisje aan het water met sauna en vissteiger

Wie een vakantiehuisje in Nederland zoekt voor een visvakantie, relaxvakantie of watersport vakantie heeft vele mogelijkheden zolang de vakantiewoning maar over een eigen aanlegsteiger beschikt en direct aan het water ligt. Voor de ideale visvakantie heb je een huisje nodig met vissteiger. Je kunt ook een accommodatie huren op een vakantiepark Nederland met visvijver of andere vismogelijkheid. Op een vakantiepark van Landal, Center Parcs of Roompot Vakantieparken bijvoorbeeld.

Een weekendje aan het water boeken

Voor een weekendje weg aan zee of een meer boek je een strandhuisje of last minute bungalow op een bungalowpark aan het water. Veel vakantieparken in Nederland liggen aan de zee of een meer en het is dan ook niet moeilijk om een aanbieding of last minute te vinden voor een familieweekend of vriendenweekend aan het water. Voor een vriendenweekend Nederland boek je een watervilla met biljart, sauna en tafeltennis kamer. Je kunt ook een zeilweekend Nederland boeken. Voor een vakantiehuis aan het water Friesland, kijk je met name naar de mogelijkheden aan het Sneekermeer.

fesstje zonsondergang op de steiger bij het huisje

Huisjes met sauna aan zee

Wie van de zee houdt en een luxe vakantie in eigen land wil boeken, kiest voor een huisje aan zee met privé sauna. Veel appartementen en vakantiehuisjes in Zeeland, Waddeneilanden, Zuid-Holland en Noord-Holland liggen aan zee maar ook huisjes aan de Waddeneilanden in Friesland zijn fantastisch om te huren. Je kunt een vakantiehuisje aan zee met sauna voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar voor grote groepen zijn er ook mogelijkheden. Zo kan je, als je vrienden- of familie groep groter is dan 8 personen een groepsaccommodatie aan zee met sauna, jacuzzi en zwembad huren. Tip: Huur een huisje direct aan het strand. Dat is ideaal!

Groepsaccommodaties aan zee

Er zijn groepsaccommodaties aan zee met wel 8, 9 of 10 slaapkamers en een capaciteit van wel 18, 20, 22 of 24 personen. Deze accommodaties aan de kust zijn ideaal voor een vriendinnen- of familieweekend aan zee. Als je voor een grote groep een vakantiehuis aan zee zoekt met tenminste 4, 5 of 6 slaapkamers kan je ook voor een groot vakantiehuis aan zee kiezen. Veel van onze groepsaccommodaties aan zee hebben de beschikking over een sauna, jacuzzi en privé zwembad.

huisje met hond aan het water

Huisdiervriendelijke vakantiehuisjes met eigen sauna

Voor een vakantie met huisdieren aan het water, huur je bijvoorbeeld een vakantiewoning aan het water met omheinde tuin of afgesloten terras. Je kunt een honden bungalow aan zee huren, een vakantiebungalow aan het IJsselmeer of Veluwemeer of een strandhuisje aan de Noordzee. Belangrijk hierbij is te weten dat in niet alle huisjes aan het water huisdieren zijn toegestaan. Voor een vakantie met hond aan zee in Nederland, kies je bij voorkeur een vakantieverblijf in de omgeving van een strand waar honden mogen loslopen.

Je hond los laten lopen

Op een aantal stranden in Noord- en Zuid-Holland kan je een vakantie met hond aan het water boeken en je hond in voor- en na seizoen zonder riem laten wandelen. Een vakantie met hond aan de Reeuwijkse Plassen of Vinkeveense Plassen is wellicht ook een goed idee. Hier vind je huisjes aan het water met sauna of jacuzzi. Wie een hengeltje met zijn kids uit wil gooien, boekt een huisje op een vakantiepark met vismogelijkheid. Op parken met eigen visvijver kan je vaak visgerei en hengels huren. Soms heb je op die parken een tijdelijke visvergunning nodig.
Je kunt ook een huisje aan het water met sauna en vissteiger huren.