Huisje aan het water met vissteiger

Boek hier een huisje aan het water met vissteiger

Als je een visvakantie in Nederland wilt boeken, kan je een huisje aan het water met vissteiger huren. Je stapt dan zo van je vakantiehuisje de tuin in en kunt vanuit de steiger een hengeltje uitgooien. Vissen vanuit je particuliere vakantiehuisje of vakantiepark aan een viswater.

Huisje aan het water met vissteiger last minute boeken

Last minute is bijna altijd goedkoper. Dat geldt ook voor huisjes aan een viswater Nederland of België en met vissteiger. Hier vind je last minute huisjes met vissteiger of visvlonder. Het laatste en actuele aanbod.

Vakantiepark of particulier

Je kunt een huisje aan een viswater en met vissteiger particulier huren of op een vakantiepark. Sommige parken hebben zelfs een eigen visvijver en verhuren huisjes, villa’s of bungalows met vissteiger of visvlonder.

vissen vanaf vissteiger met zoon

Huisje aan het water bij Topparken boeken

Bij Topparken vind je diverse huisjes aan een viswater en met wellness voorziening. De meeste Topparken bieden luxe vakantiehuisjes met vismogelijkheid aan, ook vaak last minute. Er zijn ook huisjes met vissteiger bij Topparken te huur. Résidence Lichtenvoorde in de Achterhoek, is een park in Overijssel met diverse visvijvers. Hier kan je karpervissen. Een aanrader als je een visvakantie in Nederland wilt boeken. Dit is tevens een vakantiepark met binnenzwembad, restaurant, fitness mogelijkheden en vele andere faciliteiten.

Mogelijkheden bij Landal GreenParks

Ook Landal GreenParks heeft diverse parken met vismogelijkheid en verhuur huisjes of watervilla’s met aanlegsteiger of vissteiger.

Roompot vakantieparken

Roompot heeft vele parken aan een viswater. Je kunt er altijd wel een huisje aan het water met vismogelijkheid huren. Er zijn ook huisjes en groepsbungalows te huur met vissteiger.

Voor als je wilt gaan vissen vanuit huisje

Ideaal als je een weekendje wilt gaan vissen en zo vaak mogelijk aan het water wilt zijn. De frisse buitenlucht, het water en de bijzondere sfeer, geven je het ultieme gevoel van vrijheid en rust. Op deze site vind je vele vakantiehuisjes aan een viswater. Ook om te kunnen vissen op karper, voorn, stekelbaars en snoek. Vind hier een huisje met vissteiger.

huisje aan het water met vissteiger

Huisjes met vissteiger op vakantieparken aan het water

Huisje aan het water op park met viswater huren? Veel vakantieparken in Nederland liggen aan een viswater en verhuren huisjes met eigen vissteiger. Of je nu een last minute weekendje Nederland wilt boeken, een midweek of langere vakantie, deze parken liggen op de mooiste plekjes en hebben de beste faciliteiten.

Vakantieparken met visvijver

Er zijn ook vakantieparken in Nederland met eigen visvijver. Gasten van het park kunnen dan meestal gratis vissen. Ook kan je meestal een hengel met visgerei op zo een “vispark Nederland huren”.

vissen  vanaf vissteiger met zoon

Huisje aan het water huren met boot of sloep

Je kunt vanuit je huisje met visvlonder of vissteiger een hengeltje uitgooien maar vanuit een boot of sloep vissen, is zeker ook mogelijk. Je kunt een huisje aan het water huren met gebruik van boot of sloep. Soms is de boot of sloep zelfs inbegrepen.

Last minute vakantiehuisje met vissteiger huren

Een last minute vakantiehuisje aan het water huren en op zoek naar een leuk en goedkoop vakantiehuisje vanwaar uit je kunt vissen? De zogenaamde last minute vakantieparken die aan een viswater liggen, hebben regelmatig last minute aanbiedingen.

varen met een sloep

Korting tot wel 40 %

Als je dan met je vrienden of familie wilt gaan vissen, kan je zo een huisje aan het water huren met een korting die wel kan oplopen tot 40 %. Deze goedkope vakantiehuisjes aan viswater zijn meestal bedoeld voor groepen tot maximaal 6 of 8 personen. Ze zijn ook ideaal voor een vakantie met hond aan het water.

Groepsaccommodatie aan viswater

Als je met een vriendengroep van meer dan 8 personen wilt gaan vissen, kan je beter een groepsaccommodatie aan het viswater huren. Er zijn in Nederland groepsaccommodaties aan het water voor grote groepen tot wel 40 personen te huur. Met name in Friesland en Zeeland vind je grote groepsaccommodaties aan zee en andere viswater.

grote vissteiger vissen met zoon

Huisje aan water voor meivakantie of herfstvakantie boeken

Je kunt ook een huisje met vissteiger huren voor de herfstvakantie, meivakantie of voorjaarsvakantie. De weersomstandigheden bepalen mede de mogelijkheden om te gaan vissen tijdens zo een vakantie. Het is daarom zaak om voor waterdichte regenkleding te zorgen en laarzen die waterdicht zijn. Als je een huisje aan het water wilt huren om te gaan vissen, moet je altijd berekend zijn op mindere weersomstandigheden. Waterdichte kleding en schoeisel is dan een eerst vereiste. Een huisje aan het water boeken voor de zomervakantie is altijd een goed keuze.

Huisje aan het water huren om te relaxen?

Het huren van een huisje aan het water is er niet alleen voor een visvakantie of vaarvakantie. Deze huisjes zijn er ook gewoon om te kunnen relaxen. Hier vind je een overzicht van alle huisjes aan het water. Gewoon om te kunnen genieten en relaxen aan het water. Het is ook mogelijk een particulier huisje aan een viswater te boeken. Vaak voordeliger. Altijd persoonlijk contact.