Een huisje aan het water voor een vaarvakantie huren

Op zoek naar een huisje aan het water voor vaarvakantie Nederland?
Indien je een vaarvakantie Nederland wilt boeken en je bent op zoek naar een huisje aan het water Friese Meren, IJsselmeer, Veluwemeer of Veerse Meer, zit je op deze website goed.

Uniek aanbod huisjes aan het water

Wij hebben voor jouw vakantie aan het water de mooiste vakantiehuisjes Nederland verzameld. Van vakantiehuisjes Friese Meren met eigen aanlegsteiger tot luxe watervilla’s Zeeland met jacuzzi en zwembad. Voor een vaarvakantie Nederland vind je hier zeker een geschikt vakantiehuisje direct aan het water. Huur een goedkoop luxe huisje aan het water voor een vaarvakantie. Meestal ook last minute huisjes met sloep aan het water beschikbaar.

Huisje aan het water voor vaarvakantie op vakantiepark met jachthaven

Indoen je met de boot wilt gaan varen, is het fijn om een huisje aan het water op een vakantiepark Nederland te huren. Nederland heeft als land met zijn vele vakantieparken aan het water, veel te bieden. Je kunt bijvoorbeeld een watervilla op een park met jachthaven in Zeeland huren. Kijk maar eens als voorbeeld naar “Waterrijk Oesterdam” in Tholen. Je kunt op veel van deze water vakantieparken ook huisjes met sloep aan het water huren. Je hoeft hier geen vaarbewijs voor te hebben. Enige kennis wat betreft de verkeersregels op de Nederlandse waterwegen is wel vereist.

met vrienden op de steiger

Vaarvakantie aan Friese Meren

Friesland is de provincie van Nederland met de meest meren. Bekende meren zijn het Sneekermeer, Hegermeer en Tjeukemeer. De watersport in Nederland en Friese Meren zijn nauw met elkaar verbonden. Veel zeilwedstrijden worden er op de Friese wateren gehouden. Als je een watersportvakantie Friesland wilt boeken, kan je een huisje aan het water met eigen aanlegsteiger huren. Je kunt ook een bungalow op een van de bungalowparken aan het water in Friesland huren. Er zijn diverse parken met sloepverhuur te vinden. Zie onze aanbiedingen voor wat betreft een watersportvakantie Friesland.
Daarnaast heb je grote vakantiehuizen Nederland direct aan het water

huisje met hond aan het water

Met kinderen een huisje aan het water in Nederland boeken

Voor een vaar vakantie met kinderen, boek je bij voorkeur een vakantiepark met indoorspeeltuin en sloepverhuur. Een vakantiepark aan zee met bootverhuur, overdekt zwembad en binnen speeltuin, is natuurlijk een nog beter idee. Let op, een vakantiehuis aan het water kan onveilig zijn voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Voor een vakantie met kinderen tot 12 jaar is het veiliger een huisje met omheinde tuin aan het water te huren. Ook ideaal voor een vakantie aan het water met hond. Ook al kunnen kinderen al zwemmen, een ongeluk zit in een klein hoekje en bij een huisje aan het water met goed afgesloten tuin is de kans op calamiteiten een stuk kleiner.

huisje aan het water varen met gezin

Huisje aan water voor 2 personen huren

Als je aan een vakantie aan het water denkt, denk je al snel aan een luxe watervilla met eigen aanlegsteiger. Toch zijn er ook volop mogelijkheden een vakantie aan het water met 2 personen te huren. Er zijn goedkope en romantische huisjes aan het water voor twee personen te huur. Vind hier huisjes voor 2 personen aan het water.