Vakantiehuis aan het water met sloep

Boek hier een vakantiehuis aan het water met sloep

Dat is genieten! Verblijven in een vakantiehuis met sloep. Je kunt via deze site een vakantiehuis aan het water met sloep in Friesland, Overijssel, Drenthe of Noord-Holland huren. Soms ook last minute. Ook in Zuid-Holland en Zeeland zijn vakantiehuizen en watervillas met boot of sloep te huur. Soms zit het gebruik van de sloep of boot al in de huurprijs van de accommodatie inbegrepen.

Sloep moet je meestal huren

Maar meestal huur je een boot of sloep bij het vakantiepark of verhuurbedrijf. Voor een luxe vakantie op en aan het water met sloep.
De meeste van deze huisjes of villa’s aan het water hebben een eigen aanlegsteiger of vissteiger.

Gratis genieten van een sloep tijdens je vakantie aan het water

Een aantal vakantieparken in Nederland bieden je een gratis gebruik van een sloep aan tijdens je vakantie in een watervilla. Enkele voorbeelden van deze parken zijn vakantiepark Giethoorn en vakantiepark Waterstaete in Overijssel en vakantiepark De Kuilart in Friesland. Het is dus mogelijk om een vakantiehuis aan het water inclusief sloep te huren.

Een vakantiehuis aan het water met sloep voor lang weekend huren

Wie denk aan een vakantie aan het water, denkt meestal in termen van dagen of weken. Watersport is typisch een sport welke je ook voor een dag of lang weekend kunt doen. De meeste watervillas en vakantiehuizen aan het water met sloep zijn ook voor een weekend of midweek te huur. Ideaal als je er een paar dagen met de boot, sloep of zeilboot tussenuit wilt. Het huren van een vakantiehuis met sloep is vaak voordeliger dan het “los” huren van een huisje aan het water en sloep.

Wellness villa aan het water huren

Ook bij een vakantiehuis aan het water heb je de keuze uit een standaard accommodatie of luxe villa. Zo is het mogelijk een villa met aanlegsteiger voor de boot en privé sauna of buitenjacuzzi te huren. Of een huisje aan het water met hottub. Wellness villa’s zijn meestal bedoeld voor groepen van 6 en meer personen. Je kunt ook een wellness villa aan de Friese Meren voor 8, 10 of 12 personen via onze partners huren. Ook in Overijssel, Drenthe en elders in Nederland.

huisje aan het water varen met gezin

Vakantiehuis aan het water met sloep en hond huren

In ongeveer de helft van onze huisjes aan het water zijn huisdieren toegestaan. Dat geldt voor voor vakantiehuisjes aan het water inclusief sloep of boot. Je kunt dus ook een vakantie met hond in Nederland boeken en verblijven in een vakantiehuis aan het water met sloep.

Weekendje weg aan het water boeken.

Een weekendje weg met de boot in Nederland? Je kunt ook bij een weekendje weg een boot of sloep huren. Makkelijker dan zelf de boot of sloep mee van huis nemen of op transport zetten. Zoals eerder aangegeven, er zijn vakantieparken in Overijssel en Friesland waar je een vakantiehuis of watervilla inclusief sloep kunt huren. De sloep zit dan al in de huurprijs ingegrepen.

watervilla aan een meer

Vakantiepark met sloep huren

Als je een vakantiepark met sloep zoekt, verwijzen we je graag door naar onze website vakantie-watervilla. Hier hebben we een overzicht gemaakt van vakantieparken in Nederland waar je een boot, zeilboot of sloep kun huren of waarbij de sloep inclusief is.
Vind hier een vakantiepark met sloepverhuur.

Last minute huisje aan water met boot of sloep boeken

Je kun je huisje aan het water met sloep of boot ook las minute boeken. Dit wordt echter afgeraden voor de zomervakantie en zeker voor het huren van een huisje aan het water met sloep op de Friese Meren, Veerse Meer, Veluwemeer of Markermeer. In de maanden buiten de zomer is het veelal mogelijk een vakantiehuis met sloep te huren.