Schotsman watersport

Schotsman Watersport Kamperland.

Mogelijkheden om te overnachten nabij Schotsman Watersport te Kamperland. Op het park of de campings van RCN Vakantiepark De Schotsman of in de directe omgeving. Overnachten doen je bij vakantiepark RCN de Schotsman of een huisje aan het water of watervilla bij Ruiterplaat Vakanties. RCN De Schotsman lig direct aan het Veerse Meer en naast Schotsman Watersport. Een perfecte combinatie als je een watersport vakantie met veel avontuur aan het Veerse Meer, Kamperland, wilt boeken.

Aquapark en waterskiën bij Schotsman Watersport.

Even een uitleg, Schotsman Watersport en RCN vakantiepark De Schotsman zijn 2 verschillende zaken. Schotsman Watersport is het watersportcentrum in Kamperland aan het Veerse Meer met onder andere een aquapark en twee waterski-kabelbanen, RCN De Schotsman in Kamperland lig naast Schotsman Watersport en is een park en camping waar je in een huisje, bungalow of je eigen gehuurde kampeerplek kunt overnachten. Vanuit RCN De Schotsman ben je binnen een paar minuten lopen bij Schotsman Watersport.

Schotsman Watersport Kamperland, ook voor groepen.

Groepen kunnen ook prima terecht voor een watersport avontuur bij Schotsman Watersport. Bij grote groepen is, zeker in de zomerperiode, reserveren aan te raden. Dat geldt ook voor je het huren van een watervilla of groot vakantiehuis aan het water in Kamperland of omgeving. Aangeraden wordt om een groot vakantiehuis Veerse Meer en zeker een vakantiehuis grote groep met aanlegsteiger tenminste enkele weken voor je watersport evenement te reserveren. Lees hier alles over Schotsman Watersport en een reservering door groepen

RCN de Schotsman direct aan het water

Welke accommodaties zijn er bij RCN De Schotsman te huur?

Bij vakantiepark RCN De Schotsman zijn bungalows, appartementen en chalets aan het Veerse Meer te huur voor 4 tot en met 8 personen. Of je nu een weekendje Kamperland wilt boeken, een midweek of zin hebt in een surf- of zeilkamp van 7 of 8 dagen, de accommodaties bij RCN De Schotsman zijn van alle gemakken voorzien en flexibel boek baar. Indien je een vakantiehuis grote groep Kamperland wilt huren, kan je dat mogelijk beter doen via Ruiterplaat Vakanties. Ruiterplaat Vakanties is ook gevestigd in Kamperland en biedt op diverse parken aan het water groepsaccommodaties en watervilla’s te huur aan. Je kunt ook een particuliere vakantievilla Veerse Meer met aanlegsteiger voor een grote groep bij Ruiterplaat Vakanties huren.

Meer mogelijkheden om vakantieverblijf Kamperland te huren.

In Kamperland en omgeving vind je vele vakantieparken. Een aantal daarvan liggen op wandel- of fietsafstand van Schotsman Watersport. De meeste parken in Kamperland en Noord-Beveland zijn parken van Roompot. Er zijn echter ook een aantal kleinschalige parken in Kamperland te vinden.

RCN de Schotsman waterglijbanen

Behalve uitstekende watersport mogelijkheden aan het Veerse Meer in Kamperland, zijn er ook vele mogelijkheden om hier een vakantie met hond te boeken. Nagenoeg alle parken in Kamperland en aan het Veerse Meer zijn hondvriendelijk. Zie hier huisjes met hond in Kamperland. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de vakantieparken en campings in Wolphaartsdijk. Ook in Wolphaartsdijk kan je een huisje met hond aan het water huren.

hond in de branding aan de kust

Vakantieparken Kamperland nabij Schotsman Watersport

Hierbij nog even een overzicht van vakantieparken Kamperland die dicht bij Schotsman Watersport liggen.

  • RCN De Schotsman, de buurman
  • Domein Het Camperveer
  • De Groote Duynen
  • Roompot Beach Resort
  • De Banjaard

Zie ook onze eerdere blog over Domein Het Camperveer Ook voor een luxe villa aan het Veerse Meer.