Huisje aan het water met open haard

Een huisje aan het water met open haard is nog aantrekkelijker

Huisje aan het water met open haard huren in Nederland, België, Denemarken, Frankrijk of Duitsland? Bij ons vind je het grootste aanbod bungalows en vakantiehuisjes met open haard die aan zee, een meer, plas of rivier liggen.

Huisjes met sfeerhaard en ligging aan het water zijn bijzonder.

Wie een sfeervol vakantiehuisje zoekt, moet vooral eens kijken naar huisjes die aan het water liggen en over een open haard beschikken. Of je nu zo een vakantiehuisje aan het water in Friesland, Gelderland, Zeeland of Limburg boekt, huisjes met open haard hebben altijd een prettige sfeer.
Hier vind je huisjes aan het water in Nederland en met open haard.

Huisje aan het water met open haard en sauna huren

Een vakantiehuisje met sauna en open haard welke aan een meer, plas of rivier ligt, komt niet alleen in mooie dromen of jongensboeken voor. Er zijn zelfs vakantiehuisjes in Nederland met zeezicht die over een privé sauna en open haard of sfeerhaard beschikken. Meestal gaat het dan om een infraroodsauna. Er zijn echter ook vakantiewoningen aan het water te huur die over een Finse sauna, hottub en open haard beschikken.

hond voor de open haard in vakantiehuisje

Vakantiehuisjes met open haard en jacuzzi in de tuin

Je kunt ook een huisje met jacuzzi en open haard aan het water huren. Voor een romantisch weekendje weg met zijn twee in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. De open haard geeft naast een behaaglijke warmte ook een fijne sfeer. De jacuzzi in de tuin geeft het ontspanningsgevoel wat zo karakteristiek is voor een relax vakantie. Genieten in dubbel opzicht dus. Ieder huisje aan het water is uniek.

Bungalow op bungalowpark aan het water met open haard huren

Als je graag je vakantie in Nederland boekt en zoekt naar een bungalowpark met zwembad, sauna en bungalows met hottub en open haard, kan je op vele parken in ons kikkerland terecht. De bungalowparken van Landal GreenParks echter staan op een hoog niveau en Landal biedt altijd waar voor je geld. Bij de Landal bungalowparken aan het water kan je ook aan parken in Denemarken of Duitsland denken. Je vindt op alle Landal bungalowparken wellness bungalows al of niet met open haard. Je kunt via de website van Landal parken selecteren die aan het water liggen zoals meer of rivier maar ook bungalowparken aan zee selecteren. Er zijn bij Landal altijd wel aanbiedingen en last minutes.