Resort de Biesbosch Pavilion 16 – Nederland – Zuid-Holland – 16 personen

851,12

Vakantiehuis 16 personen aan water Biesbosch.
Dit luxe 16 persoons vakantiehuis aan water met 8 slaapkamers en 8 badkamers staat op Resort de Biesbosch met bootverhuur vlakbij Dordrecht. U verblijft in een resort met een eigen jachthaven, direct aan het Hollands Diep in Dordrecht. DE faciliteiten van park en deze watervilla 16 personen zijn goed. Te weten. binnenzwembad (op het park), Bootverhuur, buitenzwembad (op het park), jachthaven, magnetron, terras, tuin, vaatwasser, viswater, wifi. Zie ook dit vakantiehuis aan water 18 personen EuroParcs.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Vakantiehuis 16 personen aan water Biesbosch.
Dit luxe 16 persoons vakantiehuis aan water met 8 slaapkamers en 8 badkamers staat op Resort de Biesbosch met bootverhuur vlakbij Dordrecht. U verblijft in een resort met een eigen jachthaven, direct aan het Hollands Diep in Dordrecht. DE faciliteiten van park en deze watervilla 16 personen zijn goed. Te weten. binnenzwembad (op het park), Bootverhuur, buitenzwembad (op het park), jachthaven, magnetron, terras, tuin, vaatwasser, viswater, wifi.

Resort de Biesbosch Pavilion 16 woonkamer

Meer over Resort de Biesbosch.
Natuur of juist cultuur, het is allemaal mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie met de boot, of een uitstapje naar Rotterdam, Den Haag, Breda of Zeeland. Echt een aanrader om op de fiets, met de boot of wandelend het gebied te verkennen. Verder kan er op slechts 15 kilometer gegolfd worden. Het resort heeft diverse faciliteiten, zo zijn er verschillende sport- en speelvelden en een indoor speeltuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk zwemmen in het buitenbad.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Europarcs

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,