Escape – Nederland – Friesland – 6 personen

684,00

Vakantiehuis 6 personen Friese Meren aan de Fluessen, Escape – 4, 5, 6 personen. Met aanlegsteiger voor de eigen boot. Gunstige ligging in de nabijheid van 2 Friese Meren. Ook ideaal voor een vakantie met oudere kinderen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHEscape Categorieën: , ,

Beschrijving

Vakantiehuis 6 personen Friese Meren, Fluessen.

Dit moderne vakantiehuis aan de Fluessen, ligt vlak bij het water en is geschikt voor 6 personen. Het vakantiehuis ligt direct aan het water en heeft een royale woonkamer met een moderne open keuken. Bij warme dagen zet u lekker de schuifpui naar het terras open. De slaapkamers bevinden zich op de 1e en 2e verdieping van het huis. Rondom het hele huis vindt u de tuin, zodat u de hele dag kunt genieten van de zon. Gezinnen en vriendengroepen zullen hier een heerlijke vakantie beleven!

U vindt het huis tussen de Friese meren de Fluessen en de Morra in Zuidwest Friesland. Een unieke locatie voor zeilen, varen, zwemmen, vissen, wandelen, fietsen, golfen en ontspannen. Zuidwest Friesland is uitermate geschikt voor de watersport.

Op 40 m van het vakantiehuis vindt u de aanlegsteiger voor uw eigen boot (maximaal 8 m). Er bestaat ook de mogelijkheid om in de directe omgeving een boot te huren. Uw fietsen kunt u stallen in het tuinhuis.

Bij uw aankomst zijn de bedden opgemaakt. Elders is ook een boot of sloep te huur en zo de Friese Meren te kunnen verkennen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, ,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,