Heidesee OT Wolzig – Duitsland – Brandenburg – 2 personen

520,00

Heidesee OT Wolzig – vanaf 520.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHDE-5931 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Modern en comfortabel vakantiehuis op een groot natuurgrondstuk. Direct aan het Wolziger-meer met eigen aanlegsteiger en badsteiger. Een boot met motor is beschikbaar op basis van beschikbaarheid. Op aanvraag kan er een kleine hond meegenomen worden.

Het belangrijkste kenmerk van het ongeveer 600 km² grote natuurpark Dahme-Heideseen zijn de meer dan honderd meren, die zijn ingebed in uitgestrekte naald- en loofbossen. Een bijzonder aantrekkelijke bestemming voor natuurliefhebbers biedt de Groß Schauener-merenketen, waar veel wilde ganzen leven naast zeldzame watervogels zoals reigers, vis- en zeearenden

Een van de hoogtepunten van watersporttoerisme in het natuurpark is Wolziger See. Vanaf dit vakantieadres kunt u naar talrijke bestemmingen rijden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Tropical Islands (57 km), de grootste tropische vakantiewereld van Europa met een regenwoud, saunalandschap en verschillende shows. Als u in de zomer met kinderen reist, kunt u ook een hele dag doorbrengen in het Irrlandia in Storkow (9 km). Het draait allemaal om zoeken, verdwalen en vinden, te spelen, ravotten en klimmen, glijden, schommelen, springen enz. Vanaf de 36 m hoge binnenduin Waltersberge krijgt u een prachtig panoramisch uitzicht op uitgestrekte bossen, weiden en de Storkower See. Aangezien Heidesee slechts ongeveer 30 km ten zuidoosten van Berlijn ligt, moet een dagtocht naar de culturele hoofdstad van Duitsland ook in het vakantieprogramma worden opgenomen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , ,