Friese Meren Villa’s 8 – Nederland – Friesland – 10 personen

1.089,00

Friese Meren Villa’s 8 – 10 personen

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHFriese Meren Villa's 8 Categorie:

Beschrijving

Het prachtige ontwerp van deze luxe villa en de mooie rieten kap, maakt het geheel zeer indrukwekkend. Ook binnenshuis is deze hoge mate van kwaliteit doorgevoerd.

De woonkamer is zeer gezellig en huiselijk ingericht. De praktische ronde eettafel en gezellige zithoek met gashaard zijn heerlijke plekken om met elkaar te zitten. Op de begane grond treft u ook een slaapkamer met badkamer en-suite; perfect voor bijvoorbeeld de oudste generatie. Op de eerste etage zijn in totaal drie slaapkamers, waarvan één met badkamer en-suite. De gezamenlijke badkamer is voorzien van zowel een ligbad als douche. Bovendien heeft u de beschikking over een fraaie sauna. Op de overloop is nog een leuke bedstee welke dan weer geschikt is voor de jongste generatie. Over die generatie gesproken; op de tweede etage is een loungeruimte met grote smart-tv!

De grote schuifpui biedt direct toegang tot het prachtige, aan het water gelegen, terras met voldoende en comfortabel tuinmeubilair. De buitenruimte is verder uitgebreid met een buitendouche, aanlegsteiger/insteekhaven en een zwemtrap.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , ,