Huisje aan het water 2 personen

Boek hier een huisje aan het water 2 personen

Zoals een huisje aan het water 2 personen met aanlegsteiger of vissteiger.
Op deze website vind je een uniek aanbod 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes aan het water. Zoals in Zeeland, Friesland, Gelderland, Overijssel of Flevoland. Voor een vakantie aan het water in Nederland. Relaxen aan de waterkant. Genieten aan de kust.

Huisje aan het water 2 personen op Landal vakantiepark huren

Een huisje aan het water 2 personen op een park huren? Landal GreenParks heeft een uniek aanbod vakantieparken aan het water in Nederland. Daar kan je een vakantiewoning aan het water of watervilla huren. Of een vakantiehuis aan het water op een park met zwembad. Je kunt bij Landal ook een 2 persoons huisje aan het water met vissteiger of aanlegsteiger huren. Ook bestaat er een mogelijkheid om een vakantiehuisje 2, 4, 6, 8 personen te huren op een Landal park met sloepverhuur. Dan kun je tijdens je vakantie de omgeving per boot of sloep verkennen. Een vakantie aan en op het water. Als je in een huisje aan water bij Landal verblijft, is het altijd genieten.

Particulier vakantiehuisje aan het water voor twee personen huren

Je kunt ook kiezen voor een particulier huisje aan het water voor 2, 4 of 6 personen. Deze particuliere vakantiehuisjes liggen meestal niet op vakantieparken maar op een eigen stukje grond aan de kust, meer of plas. Vaak hebben deze particuliere huisjes aan het water een eigen steiger waar vandaan je kunt vissen of gewoon relaxen. Je kunt ervoor kiezen een particuliere vakantiewoning aan het water met jacuzzi of sauna te huren. Een 2 persoons huisje aan het water huren met hottub of whirlpool is zeker ook een goed idee.

Een 2 persoons huisje aan het water met hond reserveren

Als je een vakantie met hond aan het water wilt boeken, kan het verstandig zijn een huisje aan het water met omheinde tuin te huren. Als je dat niet doet en je hond van zwemmen houdt, is de kans aanwezig dat je zelf niet aan vakantie vieren toe komt. En een huisje met open vaarwater en waterrecreatie met de boot, is zelfs gevaarlijk voor de hond. Je kunt hier een huisje met omheinde tuin 2 personen huren. Boek bijvoorbeeld een hondvriendelijk huisje aan het IJsselmeer, Veerse Meer of Veluwemeer.

Huisje aan het water met sauna huren?

Op zoek naar een 2 persoons huisje aan het water met privé sauna? Een aantal van deze huisjes heeft de beschikking over een eigen sauna. Dat kan een infrarood sauna zijn of een Finse sauna. Ook kan je een huisje 2 personen met hottub of whirlpool huren. De laatste tendens is dat steeds meer huisjes aan het water naast een aanlegsteiger, ook één of meerdere wellness faciliteitn hebben.

Huisje 2 personen aan het water met jacuzzi

De jacuzzi is nog steeds de meest geliefde wellness voorzieningen. Vooral een jacuzzi in de tuin doet het goed en zorgt voor veel vakantieplezier. Er zijn via deze site huisjes aan het water met eigen jacuzzi te huur. Niet alleen 2 persoons huisjes aan het water maar ook watervillas met jacuzzi en wellness bungalows aan de kust, meer of zee. Je kunt er ook voor kiezen een huisje aan het water 2 personen met omheinde tuin te huren. Ideaal voor een vakantie met de hond op een vakantiepark aan het water. Vind hier een huisje aan het water met jacuzzi.

Huisje 2 personen aan Friese Meren huren

Als je kiest voor een vakantie aan het water in Nederland en je wilt genieten van watersport, heb je diverse keuzes. De echte watersportliefhebber kiest vaak voor Friesland als waterbestemming. De Friese Meren bieden volop ruimte en hebben de beste voorzieningen zoals jachthavens en bootverhuur bedrijven. Ook vind je in Friesland veel vakantieparken met boot en sloepverhuur en eigen haven. Onze tip: Huur een huisje aan het water bij Buitenplaats Eernewoude, daar zijn 4 en 6 persoons huisjes aan het water te huur. Die kan je ook voor twee personen huren.

heerlijk zeilen

Vakantiehuisjes met ligging direct aan het water

De huisjes die wij in de rubriek “direct aan het water” geselecteerd hebben zijn vakantiehuisjes op een park direct aan het water. Ze hebben meestal een eigen steiger voor boot of sloep of een eigen vissteiger. Je kunt ook een huisjes voor 2 personen direct aan het water huren. Vaak heb je dan een fantastisch uitzicht over een meer, rivier of kust. Deze huisjes aan het water kan je in de regel contactloos boeken. Je kunt nu al een huisjes aan het water voor de zomervakantie of herfstvakantie boeken.